Moixos de Son Talent

Imatge del refugi

Missió

Lluitam per a la protecció dels animals i per a garantitzar-lis una bona vida. Tenim un refugi on acollim moixos  i altres animals que ho necessiten i els trobam una nova llar, a més de cuidar de vàries colònies a l’àrea de Manacor. Seguim el mètode CER (captura, esterilització i retorn) per a controlar la població i assegurar un bon nivell de vida.

 

Visió

 

Volem que quasi no hi hagui moixos al carrer i que els que hi hagi estiguin ben atesos. Per a arribar a aquesta meta és necessari lluitar per la promoció de la castració particular i per les adopcions segures i responsables.

 

Valors

Tracte en positiu. Tractam amb respecte, paciència i comprensió a tots els moixos que rescatam i viuen al nuestre refugi o cases d’acogida. Intentar reduïr l’estrés per el canvi, ajudar-los amb els seus traumes y curar-lis no només les ferides físiques sino també les emocionals cuidant-los y atenent les seves necessitats amb molt d’amor.

Justícia. Hem de ser els seus portaveus, perque els animals no tenen cap forma de lluitar per els seus drets, dignitat i necessitats.

Control de la població felina. El control al carrer de la població felina és un objetiu fonamental per a nosaltres. La implantació del mètode CER es la única manera ètica y efectiva d’acabar amb el problema de superpoblació felina i la dura vida que sofreixen els moixos del carrer. Per això lluitam per implantar-lo de manera formal i organitzada per dotar de dignitat i drets a aquests pobres animals.

Adopcions responsables. Rescatem animales i és el nostre deure trobar per a ells un loc en el que es sentin estimats i puguin satisfer les necessitats pròpies de la seva espècie. El nostre procés d’adopció pot parèixer exhaustiu, però és la única manera d’aconseguir adopcions responsables i exitoses.

Cooperació. Ens nodrim d’un petit grup de persones amb moltes ganes i Il·lusió: voluntaris, apadrinadors, donants, companyes d’altres associacions, etc. que fan que tot sigui més fàcil.